Viden om PTSD / Foredrag
 
 
 
 
 
Foredrag om PTSD
 

Ved du noget om Post Traumatic Stress Disorder (PTSD)? Har du det selv eller har en af dine nærmeste måske PTSD?
 

Landsforeningen for PTSD i Danmark byder velkommen til en lærerig aften hvor repræsentanter for foreningen åbner op i deres inderste, for at udbrede viden om PTSD.
 

Landsforeningen for PTSD i Danmark, har til formål at udbrede viden om lidelsen, samt optimere mulighederne for behandling af PTSD som ikke udelukkende er krigsrelateret.


Formanden fortæller om hvordan hendes forelskelse i en rocker blev skæbnesvangert for hende, hvordan hun blev misbrugt, fik bank, truet med kniv, pistol og modtog en dummebøde. Hvordan det endte ud i retssager og et liv i frygt under jorden alene og isoleret. Hun fortæller om kampen tilbage til livet, hvad hun gjorde for at finde ind til sig selv igen og hvad hun bruger af hjælpemidler for, at hun i dag kan leve et tåleligt og tæt på normalt liv, hvor bivirkningerne er behandlet så godt, så hun igen kan leve og er kommet ud af sit ”fængsel”.


Priser ved Foredrag:

Transportudgifter/omkostninger omkring foredraget skal dækkes og de penge der bliver givet udover, går ubeskåret til foreningen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Landsforeningen for PTSD i Danmark  | info@ptsdidanmark.dk